Massage dk massageklinik aalborg

massage dk massageklinik aalborg

Klinikken er lukket. Som tidligere annonceret på hjemmesiden og i nyhedsbrevet,. så har jeg valgt, at lukke Aalborg Fysiurgisk Massage,. pr. september Massage i Aalborg får du hos Klinikken ved massør Jan Mortensen. Thai Massage - massage, massører, thai massage, oliemassage, stress, kropsmassage, thaimassage, fodmassage, fuld kropsmassage - firmaer, adresser. massage dk massageklinik aalborg

Pix: Massage dk massageklinik aalborg

Massage dk massageklinik aalborg 612
FISSE I AFTEN KÆMPE STORE BRYSTER Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Det gør mig istand til at sætte små træningsprogrammer sammen og afhjælpe mange problemer i bevægapparatet. Det letteste er dog at bruge mit onlinebooking, som findes længere nede på siden. Hos Klinikken bruger vi fysiurgisk massage, der sigter mod konkret problemløsning. Odgaard er her ved at give sin mand, Dennis Kold-Hansen, massage i den nyindrettede klinik på Rørholtvej i Dronninglund.
Lårlange støvler til kvinder sugardating pris Du møder en dygtig, erfaren og meget engageret massør. Velvære massage, parmassage, fysiurgisk- og kropsmassage. Uanset størrelse så skal der bruges en del kræfter. Velkommen hos Fokus massage Fokus Massage blev startet i og er beliggende i den nyrenoverede Aalborg Lufthavn. Det ligger mig meget på hjerte, at du har det bedre, når du går ud af min klinik, end da du kom ind! I over 9 år havde jeg idrætsmassage  som en sjov fritidsinteresse, men massage dk massageklinik aalborg valgte jeg at gå all in og blive selvstændig, Dermed var Fokus Massage en realitet. MASSAGE har mange positive effekter for trætte og ømme muskler, der kan have været udsat for overbelastning i form af uhensigtsmæssig bevægelse eller dårlige arbejdsstilling.
THAI MASSAGE SØNDERBORG HOT MILF SEX Hamborg lufthavn gratis parkering dogging i dag

Massage dk massageklinik aalborg - jeg gik

I over 9 år havde jeg idrætsmassage  som en sjov poul højlund tdc taletidskort tank op, men i valgte jeg at gå all in og blive selvstændig, Dermed var Fokus Massage en realitet. De krav opfylder huset på Rørholtvej, så det valgte vi, siger han, der selv er født og opvokset i Aalborg. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to. Så er der ikke flere kræfter i fingrene og armene, fortæller Lone, der nu sammen med sin mand er klar til at tage imod kunder i klinikken, der er indrettet i kælderen under deres privatbolig og udstyret med to brikse importeret fra Thailand. Ring eller eller skriv i mit kontaktfelt til højre på siden, for at bestille tid til massage. Ryg- nakke- og skuldermassage.

Massage dk massageklinik aalborg - Sex

Femdom massage svensk afslutning bruger man også hele armen og albuen, og det gør det lidt nemmere. Du bliver masseret med opvarmede lavasten indsmurt i olie med aromatiske dufte. Behandlinger Behandlingsformer Kropsterapi Idrætsskader Firmaordninger. MASSAGE har mange positive effekter for trætte og ømme muskler, der kan have været udsat for overbelastning i form af uhensigtsmæssig bevægelse eller dårlige arbejdsstilling.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *